Verhuur

Naast alle activiteiten van onze eigen vereniging is het ook mogelijk om ons gebouw te huren. Tot de mogelijkheden behoren het huren als kamplocatie en eenmalig of vast een dag(deel) het gebouw huren.

 

Het gebouw

Ons gebouw is nieuw gebouwd in 2015. Het terrein waarop het gebouw staat heeft in totaal een oppervlakte van 4.000 m². Het terrein is opgebouwd uit een groot grasveld, kampvuurkuil en verhard deel met parkeerruimte en materiaalstellingen. Hieronder is een overzicht van de lokalen weergegeven.

Begane grond    Staflokaal (eigen gebruik) 1e verdieping    2 open lokalen
  2 groepslokalen
  keuken
  damestoilet met wasgelegenheid   
  herentoiletmet wasgelegenheid
  mindervalidentoilet met douche
  schoonmaakkast
  materiaalberging (eigen gebruik)

 

Keuken

In de keuken is een 5 pits gasfornuis, koelkast (zonder vriesvak), vaatwasser, combi magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en algemeen keukeninventaris aanwezig.

 

Ligging

Het gebouw ligt aan de rand van het bos bij het aanliggende dorp Breedenbroek. Op ongeveer 2 km afstand ligt Dinxperlo waar u winkels, een openluchtzwembad en het grensland museum kunt vinden. Het dorp ligt op de grens met Duitsland. In de omgeving zijn vele mooie wandel en fietstochten beschikbaar door de prachtige omgeving.

 

Huurmogelijkheden

Het gebouwd biedt overnachtingsruimte voor maximaal 30 personen. Daarnaast biedt het grasveld ruimte voor ca. 10 tenten. Bij het huren huurt u het gehele terrein, dus inclusief het totale gebouw. Raadpleeg voor meer informatie en tarieven de verhuurvoorwaarden hieronder.

 

Kampvuur

Zoals in de verhuurvoorwaarden vermeldt is er bij de kampvuurkuil de mogelijkheid om een beheerst kampvuur te stoken met een hoogte tot 75cm. Hierbij dient u zelf voor brandhout te zorgen. In de buurt van ons gebouw kunt u hout aanschaffen bij boerderij het Liessenhuus of u kunt zelf hout sprokkelen in het bos. 

Foto's

Om een impressie te krijgen van ons gebouw kunt u de foto's bekijken.